Bollglädje
 

För oss betyder bollglädje att våga och vilja ha kul med bollen. Att slå Xavipassningen som bara du ser eller göra en Elastico förbi sista backen.  

 

Samarbete
 

Vi tror på samarbete för att lära och lyfta varandra, tillsammans är vi starka! 
Såväl samarbete på plan som utanför planen. 
Vi jobbar tillsammans för Linköpings ungdomsfotboll. 

Positiva förebilder
 

Vi vill vara och vi vill skapa positiva förebilder. En positiv förebild är för oss en spelare, ledare, klubb eller företag som gör sin omgivning bättre.  

Nyheter

Hattrick Cup kommer inte att hållas nu i vår 2020. Vi i styrelsen vill utveckla cupen och har därför bestämt oss för att blicka framåt och satsa starkt på Hattrick Cup 2021.

Självklart är det fortfarande fullfart på Hattricks "Öppna träningar", tränarutbildning och målvaktsträningar!

 

Läs hela inlägget »

Stort tack till alla härliga deltagare och ledarna Alva Selerud och Emma Holmgren för en grym första träning! Vi ser fram emot mer lika glädje- och energirika träningar. Vi kan också stolt meddela att tränarutbildningen med Coerver Coaching dragit igång med stor succé!!

Läs hela inlägget »

Kalender

Aktiviteter

Hattrick Cup Linköping

En cup med fokus på bollglädje, samarbete och positiva förebilder. En Cup där vi tillsammans drar i gång Linköpings ungdomsfotbolls nya säsong. En cup med mycket fotboll, mycket bus och mycket glädje.

Hattricks öppna träningar

Linköpings fotbollsungdomar samlas och lirar tillsamans. För fotbollsälskare som vill det lilla extra. 

Aktivt stödja ungdomsfotbolls-
klubbarnaHattrick Linköping är en organisation som finns för Linköpings ungdomsfotbolls skull. Vi vill hjälpa våra medlemsklubbar med att uppnå sveriges bästa ungdomsfotboll - Där "så många som möjligt så länge som möjligt" är prioritet 1. Det innefattar många olika aktiviteter.